Vaatteiden laatu on meille erityisen tärkeää. Sen voit huomata siitä, että swetareiden ja huppareiden resorit kestävät käytössä venähtämättä ja että printit eivät haparoidu pesussa ja käytössä. Pikamuoti toi mukanaan huonolaatuiset vaatteet, jotka nukkaantuvat, kulahtavat tai menettävät värinsä ja muotonsa nopeasti. Ludicrousin vaatteet kestävät käyttäjällään pitkään ja hyvännäköisenä.

Vaatteiden eettisyyden ja ekologisemman tuotantoprosessin sertifikaatit takaavat meille ja asiakkaillemme tuotteen laadun ja pitkäikäisyyden. Printit painetaan käsityönä ympäristöystävällisillä seriväreillä, jotka sulautuvat osaksi paitaa. Printti ei tunnu muovilätyskältä paidan pinnalla eikä se haparoidu tai murene kuten halvemmat vaihtoehdot.

Emme tuota massaa vaan teemme vähän kerrallaan. Pienet tuotantoerät takaavat sen, että vaatehävikkiä ei synny kuormittamaan ympäristöä.

Printtien suunnittelu ja design on suomalaisten artistien kädenjälkeä. Meitä kiehtoo suuresti undergroundtaide sekä erilaisten artistien tyylisuuntaukset. Suomessa on paljon lahjakkaita artisteja, joista ei välttämättä ole vielä kuultu. Haluamme osaltamme edistää suomalaista designtyötä ja tuoda sen monimuotoisuutta näkyvämmäksi.

Etsimme jatkuvasti  uusia printtejä mallistoihimme.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!