Aloittelevat yrittäjät varmasti tietää sen tunteen kun alussa pitää karsia kaikkia ylimääräisiä kuluja. Sama juttu täällä. Eli vuoden lopussa tilattu varasto on saapunut. Mitä seuraavaksi? Täytyyhän ne saada verkkokauppaan, eli tuotekuvia!

“Shit” oli mun eka ajatus mutta onneksi verkostojen voimat näyttivät taas mahtinsa ja Etta sai meidän ensimmäiseen verkkokauppaan tosi makeet tuotekuvat hankittua.

Mut entäs ne markkinointikuvat?

Meikä on käyny muutaman valokuvauskurssin. Soitin mun ystävälle Jennille ja sanoin, että tuuppas meille, tarviin apua. Tämä tapahtui yksi aurinkoinen kevät sunnuntai. En viittiny kertoo mistä on kyse koska pelkäsin, että sen suomalainen ujous astuu esiin. Sitäpaitsi on paljon vaikeampi sanoa “ei” päin naamaa ystävälle hädässä. Jennihän tuli ja sit me lähettiin kiertelemään Tampereen kulmia ja etsittiin kuvauspaikkaa. Ekat 100 kuvaa oli ihan kamalia ja päätettiin ottaa bussi ja mennä Tulitikkutehtaalle. Huh mikä paikka. Jos et oo ikinä käyny, käy! Se sijaitsee Tampereella, Tikkutehtaanrinne 1. Viimeinen ajatus siltä päivältä oli “hei, mä osaan kuvata, vai mitä kaverit?”  

-Sonja, valokuvaaja ja supermoniosaaja